اطلاعیه زمان دریافت کارت ورود به جلسه امتحانات پایان ترم نیمسال دوم 98-97

(اطلاعیه زمان دریافت کارت ورود به جلسه امتحانات پایان ترم نیمسال دوم 98-97)
قابل توجه دانشجویان محترم در کلیه مقاطع:
خواهشمند است با توجه به نزدیک شدن به زمان امتحانات پایان ترم ،نسبت به انجام موارد ذیل دقت و توجه کافی را مبذول نمایید.
با تشکر
با توجه به آغاز صدور کارت امتحانات ، دانشجویان محترم لازمست با مراجعه به حسابداری و آموزش پس از رفع مشکلات و موانع احتمالی ،نسبت به پرینت کارت ورود به جلسه امتحان خود اقدام نمایند. بدیهی است پس ازتاریخ مورد نظرامکان اخذ کارت ورودبه جلسه وجود نداشته ومسئولیت هرگونه مشکل احتمالی وعدم حضور درجلسه امتحان برعهده خود دانشجو می باشد.
داشتن کارت ورود به جلسه امتحان و کارت دانشجویی برای ورود به جلسه امتحان الزامی است.
مجددا تاکید می شود پیرو اطلاع رسانی های قبلی، دانشجویانی که دارای نواقص پرونده می باشند بمنظور تهیه کارت امتحان خود می بایست هر چه سریعتر نواقص مدارک پرونده خود را رفع نمایند.
از دانشجویان محترم درخواست می شود تا قبل از پایان ترم نسبت به انجام موارد خواسته شده اقدام کرده و از تاخیر وموکول نمودن آن به شروع امتحانات جدا”خودداری نمایند.
مطابق ترم قبل همراه داشتن تلفن همراه(از هرنوع حتی به صورت خاموش)درجلسات امتحان ممنوع بوده و درصورت مشاهده،مراتب صورتجلسه و برخورد قانونی برابر آیین نامه تخلفات امتحانی صورت خواهد گرفت.